Jag säger fy fan!

Ja, vad ska man säga. Sverige år 2017 har ju nått nya höjder. Vad fan är det som pågår egentligen? På ena sidan ska man vara någon slags trädkramande stå-upp-komiker och på andra sidan ska man vara en tysk disciplinmänniska. Folk är helt kluvna och det märks.

Fick för mig att installera golvvärme. Lite jävla stil måste man ju faktiskt ha. Men grabbhalvan som skulle montera det var inte direkt den skarpaste kniven i lådan. Av någon anledning envisades han med att ta av sig strumporna när han jobbade. Vad är det för beteende egentligen? Tänker inte nämna några namn här, men för mig var det en ny upplevelse. Hoppas att jag slipper den i framtiden.

Skitsamma. Värmegolvet är installerat och klart. Det fungerar. Nu måste jag bara hitta ett fungerande läge. Är inte riktigt säker på hur termometern reagerar. Vill inte hamna i läget att hela huset överhettas. Oavsett så måste jag erkänna att det ger riktig lyxkänsla. Men om det är livsnödvändigt vet jag inte. Spelar väl egentligen igen roll. Jag har pengarna! Att slänga ut några tusen kommer jag inte dö av. Känner att det är lika bra att ta chansen medans man orkar. Är inte direkt så att jag blir yngre och några förhoppning om pension har man väl inte direkt. Leva när man dör kan jag lämna åt er andra. Jag tänker ta vad som är mitt medan jag har chansen. Precis som Conan Barbaren!