Musik och sånt

Nu ska jag försöka mig på ett helt positivt inlägg. Jag kan inte garantera något men jag ska iallafall försöka. Minns ni klyftan mellan synthrockare och hårdrockare? Eller synthrockare och punkrockare för den delen? Det var som att en människa som lyssnade på Depeche Mode aldrig kunde umgås med en människa som lyssnade på Megadeth. Det är intressant att den klyftan helt och hållet har bryggats. Inte för att jag lyssnar så mycket på techno men grupper som Infected Mushroom har ju, spännande nog, helt och hållet slätat över den konflikten. Är det inte intressant? Saker som kan ha varit allvarliga för 20 år sedan är nu helt glömda. Det kanske vi kan dra lärdom av.

Senaste tiden har jag inte varit så mycket för ny musik. Det finns helt enkelt för mycket att välja mellan. På Spotify kan man ju hitta allt mellan himmel och jord. Hur ska man hinna med? Det gör att jag oftast väljer att lyssna på saker jag redan känner till. Vänta nu. Nämnda jag Megadeth? Har ni sett…. nej nu håll jag på att blanda ihop Dave Mustaine och Axl Rose. Glöm allt jag skrev. Ni vet Axl Rose från Guns ‘n’ Roses? Har ni sett bilderna som finns på honom på internet? Han har blivit ganska överviktig. Därför har folk börjat publicera bilder på honom med små memes om mat: ”Welcome to the bakery, we’ve got pies and cake”, ”Welcome to McDonalds, we’ve got supersize” eller ”Oh, sweet pie of mine”. Idén är att texterna ska passa ihop med låtar av Guns ‘n’ Roses. Google på ”axel rose meme”. Ni kommer antagligen ångra er. Men det är iallafall underhållande i några sekunder.

musik-och-sant

Ja. Har inte så mycket mer att säga för den här gången. Läste ni rapporten om att de flesta ölsorter innehåller bekämpningsmedel? Vi lever i konstiga tider. Själv sitter jag här och dricker en Heineken som tydligen inte har analyserats. Då behöver jag inte oroa mig. Brynolf. Nu offline.