Varför är det så viktigt med klädtrasorna…?

En sak som jag för mitt liv inte kan förstå, är varför det ska vara så viktigt med kläder och de val du gör för att vara den som passar in i en viss grupp. Om mina polare skulle bete sig på det sättet skulle jag genast gå och skaffa nya. Ja, nu kanske man inte ska kasta bort sin bästa kompis bara för att han gör en anmärkning på den skjorta du bär, men ni som läser förstår säkert vad jag menar. Jag är helt enkelt så jäkla trött på att vara den som läser om mode i varje tidning jag finner på nätet. Ja, alla ska ha den där lilla spalten där någon påtalar hur du ska se ut, eller så är det fullt med erbjudanden på allt det senaste. Vad är det som säger att det senaste är snyggare än det jag har i garderoben?

Nu är det inte så att alla som läser detta ska tro att jag är den som skiter i hur jag ser ut. Så är det definitivt inte, om jag får bedöma detta på egen hand. Jag anser mig vara den som klär mig snyggt och propert vid de tillfällen som krävs, och mera alldagligt på mitt arbete då detta inte kräver något speciellt. Jag ska heller inte ses som en person som skiter i mode. Det kommer heller inte vara en rättvis beskrivning, då jag alltid är den som går och kikar i olika butiker innan jag bestämmer mig för de kläder jag ska köpa. Det är bara så att jag kanske inte väljer det allra senaste och dyraste, utan istället väljer att gå på rea och köpa något ur förra säsongen kollektion.

Kläder som jag först trodde var för rastafaris

Förvisso är det så att jag också hela tiden lär mig att bli modernare i mitt tankesätt. Kanske gäller inte detta just de kläder jag väljer, utan mera hur jag handlar dem. Numera handlar jag det mesta av mina kläder online i någon av de olika webbutiker som finns. Idag handlar detta speciellt om en butik som naturligtvis fångade min uppmärksamhet. Detta gjorde de genom att saluföra ett klädmärke som bär namnet Just Junkies. Ja, alla vet hur illa jag tycker om rasta och den miljö av droger som hör till den stilen och det livet. Detta kan även alla nya läsare se genom att kolla in loggan på min lilla blogg. Hur som helst var detta inte alls något negativt. Ja, klädmärket förstås.

Här fann jag snabbt att det var en mycket skön stil på dessa kläder. Speciellt då det gällde byxorna, vilket jag efter att jag funnit detta märke köpt ett flertal av. Naturligtvis har denna webbutik också ett stort sortiment av andra kläder och klädmärken, så det har lett till att jag numera har en välfylld garderob. Efter detta kommer naturligtvis frågan alla vill ha ett svar på.

Blev jag en junkie och lyssnar jag på rasta

Jo, jag förstår frågan. Eftersom jag har ägnat mitt liv åt att vara den som intar de lagliga drogerna. Det vill säga att jag dricker en hel del öl. Ja, jag brygger faktiskt mitt eget. Var det nu så att detta klädmärke med det lustiga namnet, fick mig att ändra min inställning till droger och musik. Nä, inte alls. Jag är fortfarande samma människa, och det är just exakt vad jag började detta lilla blogginlägg med. Du behöver inte vara en speciell person för att välja en viss sorts kläder. Du behöver inte bli en annan person för att du köper en viss sorts kläder. De val du gör av det du klär dig i, kommer inte att vara något som ändrar den du är under dessa.