Funderingar runt rökning

Nu är det ju så att jag är rökare och detta är något som jag står för. Trots att alla rökare idag jagas och placeras i olika hörn, så kommer ingen att kunna få mig att vilja sluta röka. Naturligtvis kan jag förstå att kunskapen går framåt och att människan blir mera upplyst. Idag är det ju mycket snack om passiv rökning, vilket sedan länge har lett till något jag kallar en segregation i samhället. När det talas om segregation så tror ju alla att det idag handlar om flyktingar och invandrare. Så menar inte jag, utan för mig handlar det om att samhället delats in i rökare och icke-rökare. Jag är helt på det klara med och respekterar att andra människor inte vill andas in min rök. Dock är det så att jag vill bli accepterad vid alla lägereldar.

El-cigg eller klassiska giftpinnar

När jag nu har funderat på hur det ska gå till att bli mera accepterad som rökare i samhället, så har detta då lett till att jag intresserat mig för el-cigg. Detta var då något som jag inte alls visste vad det var när jag började intressera mig. Bara det att människor hade sagt att det var en enklare väg att sluta röka. Nu tror jag inte ett dugg på detta. Jag provade faktiskt och beställde en sats för elektrisk rökning från cigoteket.se, och det var inte alls så illa som jag trodde. Nu har jag ännu inte gått ifrån mina klassiska giftpinnar ännu, men jag väljer helt enkelt att röka el-cigg när jag umgås med vänner, bekanta och på platser där okända människor befinner sig. Detta har uppskattats mycket av de som dagligen rör sig omkring mig.

Vad är det för skillnad på el-cigg och vanliga cigaretter

För er som inte har så stor koll på vad det är för skillnad mellan dessa två sätt att röka, så kommer här lite information. Jag är ju mycket för att dela med mig och visa respekt inför andra människor. Kanske är det så att du också vill vara den som blir en uppskattad rökare, som andra människor faktiskt vill umgås med. Skillnaden är helt enkelt att du får i dig mindre skadliga ämnen från din rökning, samtidigt som det inte existerar någon passiv del från detta sätt att röka. Helt enkelt får du i dig det du behöver på ett renare sätt utan att andra blir berörda. För mig börjar detta bli det perfekta sättet att röka.